top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer!


Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver ändå göra en hel del research, träffa folk och ställa frågor. Men nu bara fulskriver jag: struntar i hur det blir och hur det låter. Det hjälper mig också att komma en bit på väg och verkligen förstå vad jag behöver kolla upp mer, bra ändå, man slipper ägna tid åt onödig research.


Åndå fastnade jag igår på en grej. Jag behövde verkligen förstå ett incitament och en drivkraft för hjältinnan men jag fick verkligen inte till det. Sjukt frustrerande. Till slut gav jag upp och duschade. Och voilà! Lösningen kom till mig. Man behöver verkligen de där pauserna, det är så viktigt för hjärnan. En kort paus då man gör ngt helt annat och då löser sig ofta en del för mig.

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page