top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone?


Det har varit mycket annat runt omkring - mycket på jobbet, magsjuka och fullt upp hemma. Och dessutom har det gått trögt med manuset. Bok nummer tre i advokatserien. Som att jag glömt bort hur man gör. Försöker skriva, bara flödesskriva, älskar ju den här delen av processen men det är så många saker jag inte riktigt vet än, saker jag vill kolla upp för att förstå scenerna. Det är häktesförhandlingar, förundersökningsprotokoll, vilket år Jimmy Kimmel började sändas och massor av annat jag måste förstå och ta reda på.

Men har bestämt mig för att lägga det åt sidan och tänka att det här är ett utforskande utkast, så får jag göra research under tiden, boka in luncher, möten och googla och sen fylla på och ändra i nästa vända. Bara jobba på för att också förstå vilken kunskap jag saknar.

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Comments


bottom of page