top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Drömmen om ett skrivrum

Sedan i somras har vi bott tillfälligt hos svärföräldrarna. Min stora datorskärm som jag använder när jag redigerar räddade jag från att packas ner i en flyttlåda men däremot åkte sladdar ner i flyttlådor tillsammans med alla tusen adaptrar jag behöver för att få mac:en att funka med skärmen. Så skärmen är rätt värdelös. Som jag LÄNGTAR efter att få ett skrivrum där jag vet vart jag har alla grejer. Där det är ordning och reda (så mycket ordning och reda jag nu lyckas få). Och den 27 december går flytten! Då ska jag ha ett eget skrivrum/bibliotek. Visst, maken kanske får jobba där nån gång, men mest av allt är det MITT.


Min dröm om eget skrivrum besannades faktiskt delvis i vårt tidigare hem - lägenheten på Kungsholmen. Vi hade en inre hall som var rätt trist men som vi piffade till med platsbyggd bokhylla och skrivbord. Men när vi fick barn blev det också en vagnhörna. Nu ser jag fram emot ett ordentligt arbetsrum/bibliotek! Här är en liten ruta skrivordning från förra hösten (runtom var det kaos med barnvagn och annat bråte):

Snart så.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page