top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Välkommen till min skrivblogg!

För några år sedan, på den tiden då jag totalt knockades av skrivardrömmarna, hade jag en ganska så ambitiös skriv- och bokblogg. Helénes skriverier, hette den. Bra namn ändå. Det var i alla fall så jag träffade mina allra bästa skrivarkompisar! Att blogga om skrivande är ett fantastiskt sätt att peppa varandra, inspireras och hålla varandra sällskap under skrivprocessen. Inget inspirerar mig så mycket som att följa andra skrivande människors hårda jobb. Och nu känner jag att det är dags att starta en blogg igen!  

Tänker att jag kommer att bjuda på skrivtips, lästips och små inblickar i min författarvardag (som är förhållandevis begränsad med tanke på att jag jobbar heltid som bolagsjurist och därutöver hänger mycket med min 1,5-åring). Men bloggen och bloggandet ska vara lustfylld och härlig, befriad från måsten och krav.


Jag vill att bloggen ska vara ett mysigt kryp-in, en plats där man kan hänga med en kopp kaffe, få inspiration och bara ha det trevligt. 

Hoppas ni ska trivas!

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page