top of page

Böcker

bok_text2.png
kaffe_rosa.png
Sikta_högt.jpg

Hämnd, oväntad attraktion, en börsintroduktion där känslor och pengar äventyras. Nyskild, bedragen och med en krossad familjedröm försöker Victoria Leander gå vidare med sitt liv och börjar arbeta på advokatbyrån Svärdh & Partners. Erik Häger driver en stor gymkedja – hans livsverk – och får den vackra, kyliga advokaten Victoria som legal rådgivare. Hon påverkar honom på ett sätt han inte kan värja sig mot, men Eriks förflutna gör att han inte kan låta henne komma nära. Victoria har sedan barndomen blivit sviken av män gång efter gång. När hon bestämmer sig för att hämnas på sin exman blir den yngre Erik och hans bolag brickor i hennes spel. Men snart uppstår känslor ingen kan råda över.

2020

SIKTA HÖGT

Omslag.jpg

Ett omaka par, en attraktion omöjlig att motstå, förbjuden kärlek. Denna laddade debutroman bjuder på passion i kittlande miljöer. Charlotta Kvist är advokat på en av Stockholms mest framstående byråer och kämpar för delägarskap och revansch. Ignacio Vargas sitter i ledningsgruppen på ett stort klädföretag och brinner för hållbarhetsfrågor. När de möts på en bar blir de genast attraherade av varandra. Vad de inte vet är att de står på motsatta sidor i en stor rättstvist som båda är fast beslutna att vinna. De går emot alla regler genom att ens träffas, att inleda en relation får absolut inte hända. Ändå kan de inte stå emot varandra. Men är de verkligen beredda att riskera allt de kämpat för?

2019

FALLA FRITT

0000063867.jpg

När flera personer försvunnit spårlöst i skogarna i Roslagen kallas Enheten in – en speciell avdelning inom polisen som utreder oförklarliga fall. Hedvig Ask, som arbetar som assistent inom Enheten, skickas ut för att prata med vittnen. Hon förlorade själv sina föräldrar under märkliga omständigheter när hon var liten och har alltid velat ta reda på vad som egentligen hände. Det sägs att det var en olycka, men Hedvigs minnesbilder antyder något annat. Vid vittnesförhören i Roslagen kommer nya saker upp till ytan som kan vara kopplade till hennes föräldrars försvinnande och Hedvig gör allt hon kan för att ta reda på sanningen, och för att hämnas.

2017

DE SJÄLLÖSA

bottom of page