top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Att blogga som att ingen ser

I onsdags hade jag äran att få ha en hel dag (Dagen är din) i Facebook-gruppen "Feelgoodfredag" och det var SÅ SJUKT KUL. Jag skrev för glatta livet, flera inlägg. Kunde typ inte sluta. Och det gav så mycket energi. Fick härlig pepp och respons och det var säkert en stor del av att jag tyckte det var så roligt men en anledning var nog också att jag bara skrev... Jag bara skrev exakt det jag kände för och fick liksom... feeling. Typ. Skrev om skrivandet, om läsandet, om romance, personliga saker och så flöt det på och det var så härligt. På sätt och vis skrev jag inlägg som att ingen egentligen såg. Och anledningen till att jag vågade göra det och faktiskt gjorde det var för att Feelgoodfredag är en så härlig grupp med vänliga människor.


Jag vill att den här bloggen ska bli precis exakt så. Ett andningshål. Där jag kan skriva lite som jag vill. För jag tänker att i slutändan så är ni som läser sådana som vill läsa. Som kanske är nyfikna på mina böcker eller mitt skrivande, eller som kanske själva vill skriva. Och den här bloggen är för er.

gif

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page