top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Hur skriver man en bok?

Man brukar väl säga att det finns lika många sätt att skriva böcker på som det finns antal böcker (tror det är ett någorlunda vedertaget uttryck, eller??) Hur som helst så finns det ju inga rätta svar utan alla gör på sitt sätt men jag tänkte ändå i en serie blogginlägg försöka återge hur jag gör.


När jag själv kämpade med mitt första manus (och mitt andra manus för den delen) så slukade jag alla former av skrivtips. Jag följde bland annat Simona Ahrnstedts och Åsa Hellbergs bloggar slaviskt och läste gamla inlägg av Camilla Läckberg (som en gång i tiden hade en blogg). Att höra hur andra gör kanske inte ger en själv facit för sin egen bok men några tips kan man i alla fall ta med sig!

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page