top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Jul och skriv!


Det har inte blivit mycket skriv i helgen. ni vet hur det är sådär precis innan jul... Mest har det blivit mindre pass på morgnarna med Axel som sällskap. Skriver mycket i anteckningsboken då eftersom det är enklare med Axel. Annars vill han gärna trycka på tangenterna. Nu vill han visserligen rita i boken men det känns mer ofarligt än att en massa jobb raderas.


Såhär har mina skrivpass sett ut de senaste dagarna:Just nu är jag i fasen att kolla länkar om story structure som jag skrivit ut tidigare och då passar det rätt bra att jobba med anteckningsboken.

Ikväll hoppas jag att det blir ett glas rött och ett längre skrivpass. Filar på mitt synopsis som ska till min agent och jag tror att de viktigaste delarna börjar falla på plats. Men först ska jag på julmys hos en kompis, ska äta gott och hänga lite.


I övrigt hoppas jag på lite skrivande i jul men också läsning. Hade tänkt läsa andra delen i Bridgerton-serien i jul. Älskar historisk romance på julen!


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page