top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Release och en helg utan skrivande

Firade releasen av ”Sikta Högt” i fredags med skumpa och ståt! Eller.. inte så mycket ståt kanske. Hade svinmycket att göra på jobbet, det var en intensiv dag med hemskt mycket stress men hämtade Axel tidigt på förskolan och vi fredagsmyste med chips. Hade tänkt laga en festlig middag men det hanns inte med så vi köpte hämtmat. Trevligt ändå!

Sedan har helgen mest vara svischat förbi, helt utan skrivstunder! Ogillar helger utan skrivande starkt. Jag vill inte komma så långt bort från manuset utan föredrar att hålla processen och tänkandet igång hela tiden, särskilt eftersom jag jobbar heltid med annat och då blir helgerna viktiga när det kommer till skrivtid. Men den här helgen har varit intensiv med besök på löpande band av vänner som vill se vårt nya hus. Och det har ändå varit himla trevligt!


Se så fin Sikta Högt är:20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page