top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Slit med planeringen

Gud vad jag sliter med planeringen nu. Tanken är att min hjältinna faktiskt ska ha en relation när romanen inleds och otrohet går emot alla romance-regler men det är INGET otrohetstema, det kan jag LOVA. Men det är svårt på så många andra sätt ändå. Jag vill liksom inte att den nuvarande relationen ska ta för mycket plats men på sätt och vis kommer den ändå att behöva göra det. Och jag kan inte ta mig ur det här. Har försökt skriva för hand, ofta lossnar det då, jag hittar nästan alltid lösningen när jag skriver ner i ett anteckningsblock. Knäppt. Men så är det. Och jag som har en så fin anteckningsbok just nu, ändå lossnar det inte:Tänker att jag får inhämta inspiration på andra sätt. Genom böcker, filmer, genom att lyssna på Smart Bitches Trashy Books-podden (tycker alltid att man får bra tips där när man hör om andra böcker).


Efter en jobbig arbetsvecka (en vecka from hell) så är det i alla fall äntligen helg. Jag ska försöka få bort de sista flyttlådorna från arbetsrummet och ÄNTLIGEN flytta in skrivbordet dit. Och så ska jag inviga bastun imorrn. Och elda i brasan. Och ta med Axel till mormor och morfar i Väsby och så hälsa på några vänner. Blir en fin helg.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

bottom of page