top of page
Sök
  • Heléne Holmström

Tapeter och choklad

Vi börjar landa lite i huset, men mycket återstår. Exempelvis arbetsrummet, just nu är det kaos där med ej uppackade lådor. Men en hel vägg av böcker är vad jag ser framför mig. På lördag kommer min mans vän med familj på besök och den här kompisen är snickare och byggde tidigare ihop vår platsbyggda hylla i lägenheten som jag var väldigt nöjd med, ska höra med honom vad han har för tips. Och jag drömmer om vackra tapeter i det där rummet. Typ denna (med det vackra namnet Strawberry Thief):
Men det innebär tid och pengar vi just nu inte har men man kan ju drömma. Det är en ganska lång vägg där man kan få till väldigt många hyllmetrar, så det gäller väl att effektivisera det så att alla böcker får plats.

Igår kväll skickade jag synopsis på bok nummer tre i advokatserien till agenterna och till min förläggare! Hurra! Och på fredag släpps Sikta Högt. Samtidigt försöker jag få in tid för mitt sidoprojekt som jag jobbat ganska mycket med de senaste dagarna – en roman i ett lite kortare format. Vi får se vad det blir av det men känns väldigt kul att skriva på det.

Men mest av allt är jag sugen på choklad. Och i synnerhet Lindts mörka choklad med rostade mandlar. Så, tapeter och choklad är det jag har i skallen just nu.8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är i duschen det händer...

Man blir ren, det är varmt och skönt och så kommer man på briljanta idéer! Tyckte att skrivandet lossnade lite igår, när jag lade reseachtankarna åt sidan och fokuserade på att bara producera. Behöver

Det här skulle ju vara en skrivdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva ärligt och öppet om min skrivprocess här men på sistone har jag dragit mig för det. Kanske för att jag tycker att processen varit svår på sistone? Det har varit mycket

Comments


bottom of page